VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mirakel!!!

20130222-213727.jpg
Nä, inte riktigt… Såg inga pormaskar som kom ut heller… MEN jag känner mig mjuk i ansiktet där masken var, dessutom drog den inte bort hår, var väl nåt jag fått för mig. Det var roligt att unna sig något och kanske funkar den bättre om jag tvättat ansiktet ordentligt innan och kanske ångat det, men vem har tid med sånt?

Jag har fyra stycken kvar och funderar på att tävla ut två av dem… Skulle det vara intressant?


Kommentarer


  1. Anna 23 februari, 2013 on 12:19 Svara

    Jag tävlar gärna :)

    Kram!

  2. Erika 26 februari, 2013 on 16:02 Svara

    Låter spännande! Jag är med isåfall. :-) Fått lite sämre hy nu tack vare den lille inne i magen! :-)

    Sv: Tack! Va synd med sprayen.. Visst hade du också problem med dina bihålor? Kom de fram till något som var fel?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna