VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ska det gå så fort?

Dagarna springer ifrån mig! Det känns som de är slut innan de börjat.När Sebastian är hemma passar jag på att träna, vilket jag gör mer än gärna just nu. Är fortfarande inne i något slags flow och tror det kommer fortsätta tills Rasmus och jag åker till värmen. Efter det blir det en nystart och det tycker jag alltid är svårt men det ska nog gå!

Idag körde jag ViPR, det är ett pass där man under i princip hela passet jobbar med en vipr, en pinne med handtag som väger 4, 6 eller 8 kilo. Jag använder den på sex kilo men känner att jag ibland vill ha den på åtta. Nästa pass ska jag ha båda nära mig så jag får en större utmaning. Jag blir trött men inte SÅ trött. Imorgon blir det spinning och core och hoppas på att kunna ta ut mig lite mer då.

Efter träningen köpte vi en transportväska från Bugaboo som vi ska ha den fina nya vagnen i när den ska flyga ner till Fuerteventura. Köpte den från en tjej i barnvagnsgruppen på Facebook och det var inte bara jag som var nöjd.

20130221-210339.jpg

20130221-210354.jpg
Inga barn skadades under testningen av väskan!

Vår fina Bugaboo Bee+ all black är förresten på väg hem till oss nu. Fick mail från företaget jag köpt den av igår så hoppas på att jag har den på måndag. Fina pärlan som nu ska ligga i den braiga väskan!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna