VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Söndagendentiondefebruari

Så var den helgen över… Attans va fort det går ibland och ändå känns det som man knappt har gjort någonting…

Idag hade jag Me and I träff hemma hos mig. Min kompis Annelie säljer deras kläder och nu var det äntligen dags för mig att ha ett kalas. Det var roligt att se Annelie ”in action” när hon sålde och eftersom jag sett andra göra samma sak så kan jag lätt säga att Annelie är den bästa! Jag är faktiskt inte partisk! Det bara är så! Så är ni sugna på att vara värdinna för ett party så maila mig så kan jag vidarebefordra önskan till Annelie.
Det som jag tyckte var så roligt var att jag blev positivt överraskad av kollektionen. Jag hade tittat på hemsidan, här,och var inte alls imponerad. Men sen när jag såg allt i verkligheten så var det så fint! Lukas fick mest kläder av de två barnen, två byxor, en tröja och en mössa medan Rasmus bara fick ett par byxor. Rasmus kommer ju ändå få ärva Lukas grejer sen. Även jag köpte två plagg från vuxenkollektionen, hade kunnat köpa mycket mer men plånboken tog emot. Bilder kommer när vi fått kläderna så ni får se dem på!

Annars så har dagen flutit på, hann med att träna på eftermiddagen vilket gjorde mig glad. Känner att jag är inne i ett ”flow” just nu där det inte ens känns jobbigt att dra till gymmet. Har bokat pass mån, tis och onsdag den kommande veckan, passar på när Sebastian är hemma men få se om kroppen orkar. Ska på crosstraining imorgon igen och efter förra måndagen kunde jag knappt gå i två dagar, men tränade ändå! Som sagt, ett bra flow!

20130210-223248.jpg
Denna lilla parvel däremot har inte sovit mycket idag. Han sov i max 30 minuter mitt på dagen och sen blev det inte mer, vi försökte men icke! Förhoppningsvis sover han längre än till klockan sex imorgon i och med detta men det är nog att hoppas på för mycket.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna