VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

När du har bestämt dig

Jag har tagit beslutet! Efter att jag i några veckor sugit på karamellen så sa Sebastian igår att han tycker det är en bra idé.
RASMUS OCH JAG ÅKER UTOMLANDS EN VECKA!
Det ska bli så mysigt att vara bara han och jag. Nu ska vi lösa det logiska med Lukas, hoppas verkligen det löser sig, och sen är det bara att boka resan. All inklusive är ett måste men det är också det enda jag är säker på. Vart vi ska åka vet jag inte men i mars någon gång blir det.

Ska fundera på vilka måsten som ska fixas. Behövs någon extra försäkring, vaccination med mera? Dessutom måste jag köpa en resevagn! Donkeyn funkar inte riktigt att ha med sig. Blivit rekommenderad att köpa en Baby Jogger, en sån jag sålde för nån månad sedan men vi får se vad jag hittar. Vill ha något mer stabilt än en paraplyvagn i varje fall… Oj oj, mycket att tänka på!

20130204-084550.jpg
Är det hit vi ska åka? (Bild lånad från Apollo)


Kommentarer


  1. Anna 4 februari, 2013 on 16:56 Svara

    Åh vad härligt det låter!! Ni behöver nog ingen extra försäkring, och åker ni till något ‘vanligt’ turistställe brukar ingen vaccination behövas (iaf inte enligt bvc när jag åkte till Grekland). Usch vad avis jag blir haha 🙂

    • meomeo 4 februari, 2013 on 17:13 Svara

      Anna, följ med med Gabriel om du vill/kan! Åker i mars eller början av april 🙂

      • Anna 4 februari, 2013 on 21:45 Svara

        Åh, fresta mig inte….vore ju underbart! Risken finns väl dock att det skulle vara lite krångligt att få logistiken kring Samuel att gå ihop eftersom Stefan jobbar så dumma tider. Men jag ska absolut fundera på det, hojta till när det närmar sig bokning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna