VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Spontanitet

Fixade till en liten spontan middag med min kompis Anna och hennes barn igår. Vi bor i samma område och våra barn går bra ihop så det är nästintill avlastning att ha dem här. Barnen leker och vi vuxna har trevligt i köket. Perfekt!
Efter en kalvstek och några glas vin så sov de minsta i sällskapet medan de äldre barnen vägrade somna. När klockan var strax innan tio däckade dock Lukas i soffan medan Samuel höll sig vaken ända tills Anna gick hem.

20130202-193524.jpg
Koncentration när fyra barn ser på Dr McStuffins!

När klockan var runt åtta så såg vi genom fönstret att en annan granne gick iväg för HockeyBockey så vi hörde av oss till hans blivande fru, Lotta, och så kom även hon över. Mycket trevligt och roligt och som sagt, väldigt spontant. Det är skönt att man kan ha det så när man bor i samma område. Goa grannar är bra att ha!
I varje fall, när HockeyBockeyn var slut så kom även Pelle in till oss och så var vi i full gång till klockan två då vi stupade i säng! När jag vaknade imorse så betalade jag priset för en trevlig kväll men så blir det ju och det är det värt!

Så farligt trött har jag dock inte varit och det var tur eftersom jag hade en lunchdejt inbokad med min kompis Julia. Hon gifter sig i vår och det är så roligt att prata bröllop! Jag vill gifta min minst en gång till i mitt liv, med Sebastian då så klart, bara för det är så fint. Nästa gång får bli på en strand med bara barnen och en lätt klänning som blåser i vinden, haha, är nog inte ensam om den drömmen :)

Nu blir det Melodifestivalen och god middag med min fina man. Han fixar torsk med massa mumsigt till som vi ska äta om cirka tio minuter. Skön helg!


Kommentarer


  1. Anna 3 februari, 2013 on 21:26 Svara

    Tack för att vi fick komma, det var väldans mysigt! God mat, gott vin, gott sällskap :)
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna