VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lukas 3 år!

Idag blir vår stora kille tre år! Jag kan inte alls förstå hur tiden kan ha gått så fort. För tre år sen låg vi på patienthotellet på Danderyd med vår fina lilla Lukas och allt var så nytt. Idag känns det fortfarande nytt men på ett helt annat sätt och med helt andra utmaningar. Lukas är det bästa med livet och jag är så lycklig över att få vara hans mamma!

Lukas är en väldigt kärvänlig person som gärna ger fysisk kontakt. Han kramar mig och Sebastian flera gånger om dagen och sitter gärna nära. Han behöver ha mycket vuxenkontakt och vi försöker ge honom så mycket som möjligt. Den senaste veckan har han dessutom blivit mer gosig med Rasmus och vill gärna leka med honom. Jag är så glad över att det äntligen sker. Lukas blir mer och mer en storebror till Rasmus och en bra sådan dessutom.

Lukas stora intresse är bilar, bussar, tåg, flygplan. Får väl säga att intresset är fordon helt enkelt. Han gillar även att laga mat vid sin spis och vi leker ofta att vi fikar på hans rum. För tillfället så lockar utelek sedan snön kom. För tre år sedan kom snön den 2/12, jag minns det som igår för jag brukar säga att Lukas kom med snön för vintern 09/10 var inte att leka med!

20121130-224905.jpg
Lukas leker i snön


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna