VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rasmus 10 månader!!!

20121128-144625.jpg
Vår lilla charmör gick och blev 10 månader igår. Han är förmodligen en av de mest charmiga bebisar jag träffat. Alltid glad, nöjd bara han får vara med och enda gången han egentligen gråter eller är gnällig är när han är hungrig, trött eller gjort sig illa.
Han är ett litet busfrö och vi håller andan bär vi tänker på allt bus Lukas och han kommer ägna sig åt snart. Redan nu är det en del bus, bland annat sånt här…

20121128-144957.jpg
Vilket bidrar till att våra toarullar oftast ser ut såhär:

20121128-145102.jpg
Jo, vi har börjar ställa rullen på bänken istället för på hållaren men ibland glömmer man av sig…

20121128-145203.jpg
Den största förändringen med Rasmus sedan han blev nio månader är hans sömn. Han sover helst en gång per dag och då ganska länge, 2-3 timmar. Blir han dock stört och väckt så blir det två kortare sovstunder. På natten sover han mycket bättre, 19-07 eller ännu senare kan han nu sträcka sig till och det är ju fantastiskt skönt eftersom även Lukas sover så länge. Den längsta sömn vi fått var till 08 och då skulle vi vara på gympan klockan 09, konstigt att sånt där aldrig händer när man har all tid i världen…
Sen är Rasmus mycket mer stabil idag. Han går runt med hjälp av saker i huset (allt utom gåvagnen konstigt nog). Han kan hålla balansen utan att hålla i sig men gör det inte så gärna. Dessutom är han sjukt nöjd med att kunna röra sig bättre.
Det bästa tycker jag är att han börjat säga mamma! Han säger nu mamma, pappa och nej nej… Vår lilla sötkorv, vi njuter av varje dag med dig! Du är helt enkelt den bästa!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna