VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sting i hjärtat

Håller på att sälja av lite saker på Blocket. Bland annat vår BabyBjörn Miracle och aj va det svider. Vet inte varför jag blivit så fäst vid vissa barnsaker. Tycker det är så tråkigt att sälja dem men kan ju inte ha fina selar mm liggandes hemma utan att de används. Jag måste helt enkelt bara göra det… Just Miracle selen är en sån grej som jag fäst mig vid. Den var ju min räddare i nöden när Rasmus var minibebis och jag tycker den är så bra! Nu använder vi (jag) endast Ergobabyn eftersom Rasmus ben somnar i BabyBjörnen sedan han blev så tung men ändå vill jag inte sälja den MEN som sagt, det måste göras nu!

20121124-204730.jpg
En blandad kompott som säljs, hoppas nån vill köpa det bara…

Igår var Rasmus på hans första kalas och han åt sin första tårta! Jösses va han gillade det! Tycker väl egentligen han är lite liten för att äta tårta men ibland får man riva sina principer och bara leva. Lukas och Rasmus var båda snälla även fast Lukas var lite högljud ibland och tyckte att han skulle ha Mollys nya födelsedagspresenter för sig själv.

20121124-205301.jpg

20121124-205309.jpg
Mina fina killar, ibland är man lite extra stolt!

20121124-205335.jpg
Vill egentligen inte lägga upp bilder där barnen inte har kläder på sig men denna tårtupplevelse måste jag bara dela med mig av!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna