VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Läkarbesök x2

Idag fick vi komma på återbesök på barnsjukhuset för att prata om de andningsproblem Rasmus hade när han var mindre. Vi anser att han har klarat sig bra och börjar till och med fundera på om han helt har klarat sig från astman trots RS-viruset. Sist han var förkyld så blev han bara lite mer rosslig än andra barn men vi tyckte inte att han verkade trång i luftvägarna så vi behövde inte ens medicinera honom. Nu håller vi tummarna för att han håller sig ifrån den dumma astman och inte blir lika dålig som Lukas är.
Hans kräkningar fick vi medicin för däremot. Han ska nu få Nexium en gång per dag och sen ska detta utvärderas om några veckor. Vissa barn blir helt bra efter bara två veckor så vi hoppas på något sånt!

Och så mitt besök hon ortopeden. Jag var där inne i fem minuter innan hon bestämde sig för att jag skulle skickas på magnetröntgen. Hon rörde lite på höften för att utesluta artros och den skickades remissen så om några veckor blir det till att åka in i röntgenröret alltså. Skönt att det händer något!

Nu till det sämsta… Mina bihålor gör sjukt ont igen! Förbereder mig på att jag kanske måste opereras och gjorde misstaget att googla om det, big misstake! Big big misstake!
Läkarbesök för det på måndag så då får vi se, bara jag inte måste göra det strax innan jul!

Men vilket inlägg! Sjukdom och sen lite mer sjukdom, ooohh mitt glamorösa liv!

20121122-200649.jpg
Precis där gör det mest ont :(

20121122-200833.jpg
En liten Rasmus några dagar efter han kom hem från sin andra sjukhusvistelse med RS.


Kommentarer


  1. Alfva 22 november, 2012 on 23:38 Svara

    Hoppas, hoppas han verkligen slipper astman. Dina problem däremot låter ju minst sagt otrevliga?! :( Hoppas det blir bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna