VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tacos

Väldigt olikt oss så blev det tacos till middag ikväll. Vi äter sällan den klassiskt svenska tacosen utan brukar göra typ ”pulled pork” att ha i bröden. Ikväll körde vi dock på riktig standard med köttfärs!
Tyvärr hade de inte avokado som var mogen på vår affär så jag traskade iväg för att hitta guacamole på burk. De enda jag kunde hitta var de från SantaMaria och Eldorado. För skojs skulle tittade jag på innehållsförteckningen hur mycket avokado det kan vara i dem och till min förfäran inte alls mycket! 0,5 procent i Eldorados och 1,5 procent i SantaMarias. Tog den bättre av de två, dvs SantaMaria och jag måste ju erkänna att det smakade inte helt illa… Och tacos är faktiskt sjukt gott. Efter några dagar med dålig aptit så åkte mycket ner i magen!

20121109-180242.jpg
Ändå ok trots saknaden av huvudingrediensen…

När jag var i affären nu på kvällen så fick jag riktiga sånna där lyckokänslor! Det var på ett sätt ett skönt, kallt väder. Det var mörkt och mysigt och jag kände att julstämningen nog ändå kommer infinna sig i år igen och det ganska snart! Efter denna höst behövs en lite ljusare vinter med massa sol och torr luft. Liiite skönt är det nog ändå att vintern byter ut hösten snart!

20121109-180724.jpg
Sen att man kan tända ljus i oändlighet är också ett plus!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna