VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tur i oturen

Efter en lugn kväll igår så sov båda barnen 19.30 efter att min mamma lagt Lukas. Kvällen flöt på och vi satt och pratade och tittade på tv i godan ro när Rasmus började pipa vid 20.20, när klockan var 20.30 så grät han så mycket att jag blev tvungen att plocka upp honom och ta ner honom till undervåningen för att inte väcka Lukas (vi plockar i princip aldrig upp barnen efter de har nattats). Rasmus var otröstlig och grät och sov i omgångar på mitt bröst innan jag 21.30 sa att jag går upp med honom så han somnar ordentligt, han var då klarvaken! Några minuter efter att jag kommer upp så börjar Lukas tokgråta och är även han otröstlig. Mormor tar över Rasmus och jag försöker trösta Lukas som gråter tills strax efter tio då han lugnat sig och går med på att sova ifall jag ligger med honom i sängen. Under tiden jag söver Lukas gråter Rasmus hysteriskt. Han fortsätter att gråta till efter kl 23 då han däckar. Jag var säker på att det var öronen men efter han somnade så sov han till 6.15 utan ett ljud och på morgonen var han ”bara” förkyld igen. Jag fattar fortfarande inte vad det kan ha varit! Är det så här med bebisar som är nio månader i och med den här separationsfasen? Det är sån tur att min mamma var här! Hur hade det annars gått med två hysteriska barn?! Lukas vaknade också som vanligt i morse, snorig men pigg och glad! Däremot fick han vara hemma från förskolan idag när ändå mormor vad här.

20121031-153121.jpg

20121031-153126.jpg
Lite sämre foton men idag har det faktiskt kommit två spöken till oss och sagt ”bus eller godis”. Vi fick ett fint kort också som Lukas är väldigt glad för. Tur att vi hade klubbor hemma!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna