VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Barnvakt

Tar hand om grannarnas barn i några timmar medan de är på spa. Fick frågan om jag kunde ställa upp igår och självklart sa jag ja eftersom jag ändå inte hade annat för mig! Så nu är vi här, Rasmus och jag.

Fick precis ett mail från förskolechefen, ett helt vanligt månadsbrev där hon slutar brevet med att informera om att barn till föräldralediga inte längre får vara på förskolan på fredagar. Detta helt utan förvarning och det gäller från och med denna vecka. Kan man göra så? Utan framförhållning? Jag jobbar (när jag jobbar) ju själv som lärare och jag tycker det är lite dålig stil att inte ge föräldrarna någon framförhållning… Överreagerar jag? Stockholm erbjuder barnomsorg för föräldralediga och arbetssökande MINST 15 timmar i veckan och nu erbjuder Lukas förskola omsorg 9-15 mån-tor. Jag tycker det är helt ok men gillar inte sättet det informerades på! Vi får helt enkelt börja hänga på öppna förskolan på fredagar, eller nåt…

20121030-115216.jpg
Rasmus håller sig sysselsatt med granntjejernas leksaker!


Kommentarer


  1. Linda- En ovanligt bra mammablogg 31 oktober, 2012 on 15:13 Svara

    Öh, jo, ganska kort framförhållning. Det där kan ju vara en bra sak att kanske införa i samband med ny termin, tänker jag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna