VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Barnfritt

Idag har jag haft en dag med en del egentid. När jag väl har dessa dagar så inser jag att jag borde ha dem oftare men jag glömmer det lika fort igen. Ivf så åkte jag in till stan efter vi varit på Babysim för att gå till frisören. Innan jag skulle dit hann jag köpa nya skalbyxor och tunna yllestrumpor till Lukas på Polarn och Pyret. Uppmärksammade även att en ny Stadium hade öppnat i Skanstull under morgonen och det kryllade av folk med Stadiumpåsar. Kunde inte komma på något jag behövde därifrån så traskade nöjd vidare till frisören.

20121025-185238.jpg
Lite färg och klipp senare så slank jag ändå in på Stadium. Även fast jag det inte behövde så köpte jag en ny jacka, men vadå?! skor och jackor kan man inte ha för många av!

20121025-185425.jpg
Nyfrissad på Stadium i jackan från Sail Racing jag sedan köpte…

20121025-185537.jpg
In på HM och köpte ett par jeans i storlek 34. Trettiofyra! Har inte haft så liten storlek sen högstadiet. Misstänker tråkigt nog att storlekarna ändrats då det fortfarande finns jeans i garderoben från den tiden jag inte kan ha men fasiken va glad jag blev! Tycker kroppen har blivit annorlunda efter barnen och förutom huden endast på ett positivt sätt!

Stötte på en gammal vän som fått barn under tiden vi inte setts. Så kul att få se hennes otroligt söta dotter och även henne. Konstigt hur det blir ibland med relationer, man glider ifrån varandra under vissa tider av livet men det behöver ju inte betyda att man inte kan återuppta kontakten… Tråkigt nog tror jag att i just detta fall endast är jag som ibland saknar… Oj, mitt positiva inlägg om en superdag blev med ens lite ledsamt men dagen har verkligen varit jätte bra!

Lukas nattas just nu och jag jäser på soffan efter att vi haft svärmor på middag. Hon fyllde år för ett tag sedan och först nu lyckades vi få till en middag. Alltid lika trevligt och barnen är så glada när hon är här vilket alltid underlättar!

20121025-190502.jpg
Priorin (som ska hjälpa mitt hår på traven) är inköpt så nu hoppas vi på resultat. Ska jag sjutton ha då tabletterna kostar 399:- i månaden…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna