VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

We R Family

Jag är så glad att jag följde med Linda på We R Family eventet på Junibacken i måndags! Oj så trevligt det var att komma hemifrån på något annat än fika, handling, läkarbesök eller liknande. Att ha ett barn med sig utanför hemmet är ju nästan som inget barn nu när man vet hur det är att ha två… Sen att mitt shoppingbehov blev stillat i form av underställ i ull från Joha är ett extremt plus! Ska bara köpa tvättmedel för ull innan Rasmus ska prova att sova i sin heldress, det sägs nämligen att barn sover bättre i ull då det hjälper dem att hålla rätt temperatur . Detta fick jag veta när Joha hade sin information på scenen och det är absolut värt att prova!

Vart var jag nu? Jo! Fantastiskt event för gravida och oss med bebisar var det ivf. De fina rabatterade priserna på Boob gjorde nääästan att tankarna på ett till barn dök upp men bara nästan!

Min favorit var nog ändå Bambinos produkter. Bambino har så mkt som kommer till användning varje dag och deras nya haklapp är verkligen något att rekommendera! Retrostil i min smak!
Kolla här!

Finns så mycket mer att berätta om men får väl återkomma. Guldkornen var ovanstående tycker jag men självklart fanns det mer! Kolla in här om du är nyfiken!

20120904-205808.jpg
Bra kort va?!?! Folke och Rasmus fina bebishuvuden.

20120904-205849.jpg
Rasmus hängde så klart i sin Ergo Baby där han också somnade till slut.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna