VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Visa rumpan!

Tog mig tiden idag igen att träna efter att vi kom hem från Ikea. Det gick som vanligt ganska bra och skulle avslutas med den sedvanliga stretchingen. I godan ro böjde jag mig framåt för att stretcha baksidan och hade då alltså rumpan rakt upp i luften. Då kommer en kvinna fram till mig och säger ”du bet väl att dina byxor är genomskinliga när du stretchar? Man ser dina stringtrosor väldigt tydligt!” Men vadå? Det hade jag ingen aning om! Hon berättade att hon informerat flertalet tjejer om att träningsbyxor blir genomskinliga när de liksom töjs ut och att jag inte var den enda. Jag har på mig vanliga tights från Craft och de ska ju vara bra! Tittade i spegeln och visst var de genomskinliga! Ganska mycket dessutom kan jag noh tycka och jag hade verkligen ingen aning.

Så kolla upp det tjejer! Vi kanske springer runt i genomskinliga byxor allihopa! (ivf när de är utstretchade)

20120716-194215.jpg


Kommentarer


  1. Jocke 17 juli, 2012 on 20:32 Svara

    Undrar hur de tänker egentligen då under tillverkningen? 🙂 De borde börja med insydda underkläder, såna där som det finns (fanns?) i vissa badbyxor när man var liten. I något slags nättyg då, liksom. Dock tyckte man dessa var jättejobbiga då, minns jag…:/

    Alltid undrat varför kvinnor egentligen använder stringtrosor, om det är för att det ser snyggare ut ifall man ser det igenom tyget hellre än vanliga, eller om det är en bekvämlighetsfråga? För det måste ju va ganska jobbigt i längden att ha en tygremsa mellan rumpan, tänker jag…? 🙂 Men vad vet jag, vanliga kanske är obekvämare?

    Kul blogg! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna