VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

OMG

Jag borde bli PT alltså med tanke på hur trött jag är efter dagens pass! Tröttheten kan bero på att jag är lite svag men jag väljer att hålla mig till det första alternativet!
Idag kände jag ett riktigt lyckorus på gymmet för det gick så fantastiskt bra. Jag tog i mer än jag brukar och hade inspiration till övningar. Åhh va kul det var! Tänk om jag hade tid att vara på gymmet varje dag! Skönt att det är så lite folk på gymmet också, har lättade att du ut mig då, känner mot lite töntig ibland när jag tränar men har de senaste gångerna struntat i det.

20120713-141219.jpg
Börjat träna en del med medicinbollen och det går jätte bra. Körde enbart fria vikter och kroppsvikt idag och jag gillar det absolut mest.

20120713-141318.jpg
Strax åker Sebastian till jobbet så vi kanske går till parken då, får se hur vi gör. Lukas pottränas så vi kanske ska hålla oss hemma, mer om den träningen senare!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna