VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vardagen tillbaka

Det blev ingen inskolning på MiniSats för Rasmus idag. Han var lite grinig på morgonen och tur var väl det för när jag kom och skulle träna i Farsta så hade de sommartider på MiniSats så det var stängt. En pappa med två barn var på väg ut från Sats när jag kom eftersom de hade stängt, surt för honom!
Träning blev det för mig ivf, körde på roddmaskinen och sen mest fria vikter och benträning med hantlar, sen massa magträning. Tycker jag utmanade mig själv idag och är trött i kroppen men skulle vilja ha någon att träna med så man kan peppa varandra, mycket roligare så!

20120702-130846.jpg

Barnen sov länge idag! Rasmus vaknade för dagen 6.30, iofs med två matningar bakom sig, och Lukas kom upp först klockan sju! När han kom ner till mig och Rasmus ha han: Mamma glad! Lukas sovat jättelångt!

20120702-131242.jpg
Denna sötkorv har blivit en riktig mammagris! Ibland äter han inte ens om han är hos någon annan än mig. Han kan skrika sig gul och blå när jag inte är hemma. Det är jobbigt för alla i familjen att det är så, jag tycker det är jobbigt att åka och Sebastian tycker det är jobbigt när jag åker. Det blir en ond cirkel men jag måste kanske lämna honom mer eller inte alls, svårt att veta tycker jag!


Kommentarer


  1. Stina S 3 juli, 2012 on 06:39 Svara

    Gulle Lulle! Vad jobbigt att Rasmus är så mammig, hoppas det går över. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna