VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vad gör man?!

Kunde inte få Lukas att andas i sin anka ikväll. Ankan är alltså vad vi kallar hans inhallator som han behöver då han har barnastma. Jag försökte flera gånger, utan att bli irriterad en enda gång, jag sjöng, jag pratade och resonerade men inget hjälpte. Det är svårt att förklara för en tvååring att han måste inhalera. Resonera med en tvååring är nästintill omöjligt, speciellt om den tvååringen heter Lukas.
Jag blir så matt! Vad gör man i sånna här lägen? Han måste ju andas i den men jag kan ju inte göra det genom att hålla fast honom och mutor fungerar inte längre… Får se hur natten går nu, antingen så går den ok eller så kommer han hosta, hosta, hosta… Åhh, så typiskt!

20120531-203713.jpg
Lukas och jag runt den tiden han blev diagnosticerad med förkylningsastma som senare blev barnastma.


Kommentarer


  1. Stina S 31 maj, 2012 on 21:51 Svara

    Ja det är svårt, för man vill ju helst inte göra det till en tråkig fight eftersom det är ett måste att inhalera… man vill ju försöka göra det till något roligt eller åtminstone positivt. Men jag känner lite att hur man än gör med tvååringar så är det fel, just nu… :) kram!

  2. Hanna 2 juni, 2012 on 09:01 Svara

    Stackars liten! Bianca har förkylningsastma. Det var verkligen en kamp att få henne att andas i ankan till en början, skrik och panik. Men vi demonstrerade den på Matilda..på mig och Margus..och nu VILL hon ha medicin, som hon säger, även fast hon inte behöver…
    Hoppas det vänder för er också!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna