VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Picknick

Det blev en kort historia för oss denna picknick med dagis. Vi lyssnade på några sånger som barnen sjöng och det var riktigt roligt. Lukas ville inte vara med alls först och blev nästan lite ledsen när hans fröknar försökte hämta honom. Efter några sånger blev lusten att sjunga med barnen för stor så han sprang till en av hans fröknar och satt sen där tills sångstunden var slut. Han är så duktig tycker jag!

20120531-184040.jpg
Ledsen innan han började sjunga.

Efter cirka 40 minuter så bad Lukas om att få gå hem och då var jag inte sen med att följa hans vilja. Det blåste och såg ut att bli regn men så kallt att vi frös var det inte i varje fall. Rasmus sov sig som tur var genom hela grejen.

20120531-184306.jpg
Hemma hjälpte Lukas till med att stoppa in nappen när Rasmus vaknade och jag lagade lite mat. Han stod bredvid vagnen och sa ”sååååja, såååja”. Han är riktigt snäll mot Rasmus för det mesta nu men kramarna kan bli lite väl hårda och han vill gärna bära Rasmus så vi måste fortfarande ha koll hela tiden.

20120531-184544.jpg

Jag hann färga håret idag medan Sebastian fortfarande var hemma. Det är så trist men det var verkligen på tiden.

20120531-184645.jpg
Nu ska det nattas här hemma och ikväll är det min nya favoritserie Revenge!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna