VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lunch på J Nacka

I det fina vädret tog vi oss till J Nacka för lite luch när Lukas ändå är på dagis. Rasmus sov sött under hela tiden i vagnen, phu!

Jag åt en skaldjurssallad som lika gärna skulle ha kunnat heta ”mulusksallad med smak av ättika” för det var ungefär vad det var. ALLT smakade likadant, typ inlagda grönsaker. De få skaldjur, endast räkor, som var i salladen smakade alltså inte ens skadjur och sen var resten bläckfisk som alltså också smakade inlagda grönsaker… Inget hiss utan en fet diss måste jag säga!

Sebastian åt en hamburgare och det är ju svårt att misslyckas med så den fick godkänt!

 

Efteråt åkte vi till Nacka Forum för att gå på Folkhemmet men de hade tydligen stängt! Som många andra butiker i Forum för de har tydigen hutlösa hyror så det är endast kedjorna som har råd till slut. Trist tycker jag då jag verkligen gillar Nacka Forum!

 

Nu är det dags för mig att hämta den stora lilla prinsen från dagis, undrar om han vill gå hem idag eller om det blir som de andra dagarna på senaste tiden där han knappt blir glad när man kommer. Skönt iofs att han gillar dagis men liiite ont i mammahjärtat gör det allt!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna