Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

Nyopad3

Igår var jag till enköpings lasarett, borttagning av gallblåsan stod på agendan. Nu är det gjort, jag är trött men med små korta pigga stunder.
Två nya ärr på magen, två st av de tidigare kunde de använda.

image

image

Hemma denna vecka. Ska vila och försöka komma ut på några promenader. Bra för att undvika blodproppar och för att skynda på tillfrisknandet. Ligger nu och tar djupa andetag så att smärtan från gasen ger med sig snart. Har ont av den, men tack och lov inte lika ont som efter sleeve-open!
Nu ska jag lägga mig i sängen, hoppas kunna sova lite mer. Vaknade 01.40 inatt, trodde det var morgon… pigg var jag så jag fixade lite te och smörgås. Kollade på musikhjälpen, älskar det! Kodjos skratt, det kan man leva länge på 😆😆

Ha en fin dag! Kram på er alla!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *