Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

C25K

Jag är långt ifrån den första som skaffat mig denna app, men måste ändå tipsa om den.
Kanske någon därute som inte har den ännu!
Den ska lära mig att springa.
Då menar jag inte själva fysiska ”springa”, det kan jag redan… men att få uthålligheten, styrkan och konditionen till att springa 5 km. Det går inte nu, har aldrig gjort det tidigare heller.
Tidigare har jag verkligen avskytt löpning, men har insett att det beror på att jag alltid tar ut mig direkt från start vilket leder till att jag inte orkar. Får ont, blir trött, mjölksyra… då resulterar hela träningen i att jag blir på skitdåligt humör! Blir sur som f*n helt enkelt.

Nu har jag testat denna appen.
2 dagar är gjorda, tredje rundan får bli tisdag eller onsdag. Sprang både lördag och söndag och ska jag ta mig genom detta test så måste jag ha ett par vilodagar.
Jag har en förmåga att vilja gå all-in när jag tycker något är kul.. det är både på gott och ont, men mest ont faktiskt.

Ska försöka komma ihåg att slå på gps’en nästa gång så jag kan se hur långt jag sprungit på en viss tid. Denna app mäter bara själva träningstiden, men beroende på hur fort jag går/springer så kan det bli olika långa sträckor.

wpid-screenshot_2014-11-17-08-19-49.png

Har du inte testat denna så gör det!
Lycka till!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *