Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

Ni gör mig så glad!

Har fått två kommentarer, måste tacka för dom! Så roligt att läsa <3

Att lyckas få en läsare att våga operera sig, fantastiskt!!
Det är det bästa jag gjort i mitt liv (förutom barn, make mm så klart) :-)
Jag hoppas att du får uppleva samma sak!
Fick ett önskemål om att jag under en dag ska lägga upp vad jag äter, så att ni kan få er en uppfattning om mängden mat och om det är något speciellt jag fokuserar på.
Det ska jag absolut göra!
Ska genast börja fota och skriva det jag äter idag, så kommer det i ett senare inlägg.
Ska erkänna att jag inte sköter mina mattider så perfekt som jag gjorde i början.
Jag klarar mig ganska länge på morgonen, brukar ta ett par finn crisp runt 9-9,30. Innan dess är det bara kaffe… men det är förvisso beroende på om jag jobbar eller inte.
Är det helg och jag är hemma, då äter jag frulle tidigare :-)

För en vecka sedan kom jag och maken hem från en vecka i Turkiet.
All inclusive…. med sleevad mage… ujuj.. jag gick upp 1 kg. Trodde det skulle bli mer, men när jag tänker efter på vad jag ätit så är det inte maten i sig som gjort att jag gått upp. Har ätit väldigt mycket grönsaker, grillade sådana. Love it! Ätit kyckling/kalkon när det funnits, ostar. Sådant som innehåller mer protein alltså. Sen fanns det ett dessertbord from heaven! Oh my… jag åt dessert nästan varje dag, det som var bra var att tårtbitarna eller vad det nu var för typ av dessert var små. Inte sådana bitar vi skär upp och slänger på ett fat… nej, ca 2×2 cm. Perfekt för mig!
Sen var det ju  det här med öl, vin och drinkar. Som sagt all inclusive och vår bröllopsresa. Jag hade inte en enda bantartanke i huvudet! Det gjorde mig INGET att gå upp lite i vikt. Jag vet att det ordnar sig när jag börjar äta som vanligt (och slutar dricka det onyttiga).
Jag njöööööt av allt!
Det är precis det jag velat åstadkomma med mig själv!
Att äta, dricka och njuta av det.
Sen kommer man tillbaka till vardagen och det faller sig naturligt att äta bättre igen.
Man kan inte heller överäta, gör man det får man skylla sig själv. Man mår som en påse skit och önskar man fick gräva ner sig någonstans…. så överäta, det gör man inte frivilligt.

Nu har jag snart gått ner det kilot som jag la på mig under resan.
Det går fort, och samtidigt som vikten går nedåt så omfördelar sig fettet på kroppen.
Trots att jag gått upp så är det väldigt många som kommenterat denna veckan, att nu har det verkligen hänt något med kroppen. Känner även på byxorna att det blir lösare och lösare.
Jag gillar det :-)

Nej, hur var det nu… skriva upp det jag äter idag, så var det. Lika bra att börja nu då :-)

Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *