Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

23 september 2014

Tisdag. En av veckans segaste dagar, måndagen är värst..
Det som dock får mina dagar att kännas lite bättre är alla komplimanger. Får höra att jag är olik mig, fast det verkar vara positivt menat (jag tar det så iaf). Många frågar hur det känns att tappa vikt, hur jag mår, om det finns för- och nackdelar.
Så länge alla frågor är vettiga så är det bara roligt! Kul att få lära andra om den sleeve-metoden också. Enda nackdelen hittills är ju gallstenarna, men de har funnits innan operationen och det är inte ingreppet i sig som gjort att jag får ont, det är viktnedgången. Två skilda saker.
Ok, kom på en sak till, fast jag vet inte om det är en för- eller nackdel… Det blir dyrt med ny garderob :-) Nu köper jag enbart det viktigaste, går fortfarande ner i vikt så det jag köper nu kommer inte passa om några månader.
Angenämt problem dock :-)

Var ett tag sen jag mätte mig nu, tror det får bli på lördag. Mäter alltid på morgonen och när jag har alla tre barn hemma finns inte en sekund över till annat än att få i de frukost och kläder på kroppen.

Ha en underbar dag!
Kram på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *