Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

2014-09-16

Godmorgon på er!

Solen strålar, viken brittsommar vi har! Man kan inte bli annat än glad!
Glädje behöver jag mycket av nu. Är just nu inne i en period av lite deppighet, om man kan uttrycka det så. Vet till stor del vad det beror på, men sen tror jag att det även kan hänga ihop med kroppen och hela omställningen den varit med om. Jag vet att jag inte är speciellt bra på att komma ihåg mina vitaminer. Jag har under en period även slarvat med proteinet. Extra järn skulle nog också sitta fint (synd bara att magen blir så påverkad av järn).
Måste komma tillbaka till mina matvanor och fokus på just protein, det får bli ägg, kvarg och bra ostar ett tag nu. Med allt som händer på jobb, mina tankar om hur framtiden ska se ut och den stressen som det just nu innebär är det nog extra viktigt att jag sköter mat och tillskott på ett bra sätt. Det kanske kan få mig på banan igen. Åtminstone hjälpa mig upp från diket, sen får jag ratta och köra på själv.

Alla har vi perioder då vi inte mår bra. Jag tycker också att det är viktigt att våga erkänna det. Det hör livet till med toppar och dalar. Jag kämpar på för att må bra, försöker hämta kraft från mina underbara familj, prata med vänner som förstår mig och även med några på jobbet som kan sätta sig in i situationen. Det hjälper en hel del. Men för att må riktigt bra måste en stor förändring ske.
Jag har redan genomgått en stor sådan, med kroppen. Jag börjar må som jag vill rent fysiskt. Jag har min familj.
Nu måste en annan förändring hända och det jobbar jag på.

Detta inlägg var inte så mycket om sleeven, men så får det vara :-)
Allt hänger ihop, kroppen och knoppen.

Jag önskar er alla en underbar sensommardag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *