Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

9 september 2014

En vecka av september har gått, otroligt vad fort tiden går!
Bara en månad kvar till bröllopsresan. Första gången på länge som jag känner att jag kan visa mig i bikini utan att må alldeles för dåligt. Visst är jag slapp i kroppen, magen är mjuk… kidsen tycker om att leka bagare med den 😉
Men lite slapp mage har aldrig dödat någon förut!

Igår var jag ute och promenerade. Först gången på evigheter!! Hade varit hemma hela dagen med sjuk Minya, så att komma ut i duggande skymning var riktigt skönt. 3 km blev det, 40 min drygt så det gick inte fort direkt :-) Ville bara njuta av luften, och inte känna stress överhuvudtaget.

Nu hade Friskis någon drive, gå och träna gratis med en kompis som har kort, så jag ska gå med kompis E så fort förkylningen vill ge med sig. Har en retig hosta som envist hänger kvar :-(

Imorgon tänkte jag hinna med en mätning på morgonen + vägning. Det går neråt just nu, snart kommer nog en platå, men det är ok. Då får kroppen hinna vänja sig för att sedan röra sig neråt igen.
Är så glad att jag gjorde min Sleeve!! Finns inte ett uns av ånger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *