Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

Ett delmål sedan 15 år tillbaka

I onsdags nådde jag, för mig, ett väldigt stort delmål.

Vågen visade 79,7 kg!!
Idag stod det 79,2 :-)

Jag har haft mina mentala spärrar när jag kämpat med vikten. Just att komma under 80 har varit den största. Nu känns det som att allt är möjligt :-)

Operationen gav mig ett verktyg att jobba med. Det har jag också gjort, jobbat alltså. Inte lätt alla gånger bara för att man gjort en förminskning av magsäcken. Det är många mentala hinder man ska över, vanor som ska brytas, vanor som ska läras in. Nu, efter 3,5 månad, har jag kommit en bra bit på vägen. Ångesten jag hade, varje dag, över vad jag stoppade i mig är borta. Borta!! Jag börjar lära känna min kropp och min mage. Jag vet hur mycket jag kan äta, vad som fungerar bäst osv. Det är för mig en otrolig lättnad. En lättnad jag tidigare bara kunde drömma om.

Idag är det fredag, vi kör på svenssonfredagsmyset tacos till middag.
För min del blir det en, kanske två (om magen tillåter det) minitubs med lite grönsaker, köttfärs, gräddfil och salsa.
Gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *