Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

3 juli 2014

Har precis ätit lunch, korvstroganoff med ris. I stort sett efter varje måltid så kommer det upp luft i matstrupen, antar att det skulle vara värre om jag inte åt min omeprazol. Det gör inte ont, det känns inte alls..  men det låter!! Lite halvjobbigt ibland när man står nära någon på jobbet och så börjar det typ ”kurra” i halsen :-) Inte mycket att göra åt så lika bra att gilla läget.

Försöker få sista jobbet gjort innan semestern, dock har mitt huvud gått på semester för länge sedan. typ i samband med sjukskrivningen för 2 månader sen :) Tiden går extremt sakta, längtar ut hela tiden.

Skulle verkligen behöva komma igång med mina promenader igen, senaste veckorna har det varit sånt fokus på bröllop att jag tappade den vanan. Innan varje jag ute varannan dag. På semestern har jag tänkt att det får bli några morgonpromenader, ev får Minya följa med eftersom det ändå är hon som väcker mig. De stora barnen sover lite längre :) Jag ber till vädergudarna att de ska låta solen vara med oss när vi är ute med husvagnen! Snälla!

Övrig träning just nu består av ”jagande av Minya”. Hon är snabb som en vessla den lilla tjejen.. och busig som få. Bra för motionen om inte annat :)

Nej, nu är det dags att jobba igen :(
Ha en underbar fortsatt torsdag!

One thought on “3 juli 2014

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *