Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

Uppdatering!

Sleeven är gjord!
Jag mår som en prinsessa.
Det är idag 7 veckor sedan operationen och vågen visar -12 kg.
Måttbandet visar också stora resultat.

Får se om jag lyckats gå ner några hekto till denna vecka, jag ska ju gifta mig på lördag!
Kommer i klänningen perfekt nu, fick byta från stl 46 till 42 och den kan jag ha någon månad till, sen är den för stor 😉 Angenämnt problem för en person som alltid haft jobbigt med övervikt och kläder som ej passar.
Inköp av ny garderob kommer bli nödvändigt men det får jag ta när jag är hyffsat klar med viktnedgången, ingen idé att köpa nytt redan nu när det ändå kommer bli för stort inom en ganska snar framtid. Just nu får jag rota fram gamla kläder i garderoben och det går bra det med :-)

Nu ska jag skriva upp en kom-ihåg-lista för allt som ska hinnas med till på lördag!

Ha en underbar dag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *