Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

Det gör ont idag!

Det blev inte enbart röjning i skogen, eftermiddagen bjöd på krattning hemma på tomten. Löv och björkris… till förbannelse.
Krattade två timmar och sen stod jag och K med varsin eld för att få bort allt.
Att kratta ger motion, men inte fasiken är den gratis. Nejdå, den är på bekostnad av smärtfria armar. Nu är de inte smärtfria längre.
Underarmarna har värkt konstant hela natten! Nu sitter jag insmord med tigerbalsam och tjock kofta, känns skönare med värme.

Otroligt skönt att fått bort mycket från tomten, men det var nog inte värt att göra allt på några timmar. Bättre att lägga upp det på två dagar iaf… lesson learned!

Vägdag idag, minus 2,2 tror jag det blev. Fastedag dessutom!

Hur går det för er (om det nu är någon som läser här inne…)??

Idag blir det träningsfritt för min del. Snarare behöver jag vila ordentligt. Får se ikväll när K kommer hem, om jag kanske orkar ge mig ut på en promenad iaf, inte så ansträngande. Behöver lite ensamtid känner jag. Idag vabbar jag med tjejerna, så jag kommer nog vilja komma ut en sväng senare. Hoppas bara att regnet ger med sig under dagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *