Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

Jag ger mig inte iaf…

Ingen kan anklaga mig för att ge upp iaf! I’m back på Viktklubb :-)

Herregud vilken velig människa jag är, men that’s me! Så, har ett 6 månaders abonnemang som jag är fast besluten att följa. Fick välja om jag ville köra med 5:2, men jag valde 7:0. Någon gång ska jag väl också kunna lära mig att äta vanlig mat.
Målet är att äta frukost, två lagade mål och två mellanmål varje dag. Jag lockas alltid av alla dieter som är i ropet, men det håller några veckor, ibland inte ens det. Dags att växa upp nu Pernilla, lär dig äta rätt och för över sunda matvanor till dina barn.

Så här ser det ut idag (har bara ätit frulle so far)

 

 

 

viktklubb

 

Till lunch blir det rester från gårdagens middag. Orientalisk nudelsallad, smakar ljuvligt (om man gillar thaismaker). Hittade receptet i en av mina viktväktar-kokböcker. Vill ni ha receptet så säg till!

Emma, jag ska skärpa mig och skriva oftare 😉
Puss o kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *