Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

Dessa centimeter

…. de kan göra en så glad! Totalt har jag minskat -18 cm på en vecka. Känns mycket bra :-)

Undrar om jag ska be Kecke fota mig ikväll igen… eller kanske ska vänta någon vecka till. Tänker framförallt på om man kan se något resultat av mina 50 squats/dag. Lite tidigt kanske…

Har lyckats få in squatsen som en vana, eller är på god väg iaf.
Igår var jag trött som en gnu! Inget gick som det skulle när jag kom hem.
Skulle göra pannkakor men gjorde nån konstig miss i (världens absolut enklaste) recept. Det gick åt h-e! Slängde flera stycken, var arg och irriterad… till slut kom min älskade man och tog över matlagningen och jag fick lägga mig på soffan. Lite senare passade jag på att ta Minyas läggning, allt för att få ligga i sängen jag med :-) Höll på att somna flera gånger, men så kom jag på att jag inte hade gjort mina benövningar. Blev förvånad över min egen reaktion, vilken var att jag fick så dåligt samvete mot mig själv och visste att jag skulle ångra mig dagen efter om jag inte gjorde de… så det var bara att knalla upp, ut i hallen och göra dom i raketfart (allt för att bli klar så snabbt som möjligt).
Nu kan jag göra alla 50 utan problem. Visst är de 10 sista ganska jobbiga, men det går iaf!

Snart är det dags för lunch, idag har jag en shake med mig men får se om det blir en sådan eller en liten sallad från Cajsa’s.
Måste ut och handla på lunchen dessutom..

Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *