Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

Godmorgon vacker!

Godmorgon!

Sitter här med dagens första kopp kaffe, klockan är strax över 07.. blidde en tidig morgon idag. Både jag och och mannen vaknade innan hans klocka ringde och givetvis så även dottern, Frukosten (hårdknäcke med leverpastej idag) är avklarad och nu som sagt kaffe.

Känner av träningsvärk idag i ljumskarna framförallt! Tog i hårt just insida lår och det känns idag, i like :-) Blir ett pass idag också, åker in nu på morgonen tänkte jag. Även en promenad står på schemat men den får bli sen när graderna ute klättrat uppåt en bit… alltså, det var  minus när jag släppte ut hunden imorse. Fjooortooon minusgrader!!! Våren, hohooo var äääär duuuuu???
TYur vi åker till skåne snart, tänk att få ta en promenad i härlig vårvärme! Längtar!!

Vad tyckte ni om inlägget jag länkade till då? Ganska träffande eller hur!? Mm, man fick sig en redig tankeställare, jag fick det iaf. Nu känns det helt plötsligt mycket lättare att kämpa på igen, man måste bara hitta dom där motivationsbitarna som kan hjälpa till.

Just ja, maten igår! Ahh vad god den var! Gjorde medelhavstorsk och serverade bulgur till. Sååå gott, precis mina smaker. Mannen tyckte det var helt ok, men han är inte lika mycket för zucchini och fetaost som jag är, men han åt med god aptit så det var inte alltför hemskt iaf :-) Jag orkade inte torrosta mandlarna så jag hällde på lite solrosfrön ist och det var gott det med. Älskar tuggmotståndet som nötter och frön gör i mat!

Nu: Fylla vattenflaska och förbereda inför träningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *