Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

Okej, skärpning NU!

Jamen hallå liksom! Det var ett tag sen minst sagt. Hur är det med er??? Här börjar vi nu gå på mot liiite friskare tider, bara Minya som är riktigt hostig och förkyld (hm, Kecke är ju faktiskt lite krasslig han oxå men inte av värsta slaget). Det har varit så mycket med magsjukor och tjafs så all träning har blivit väldigt lidande. Vääldigt. Imorgon blir det ändring iaf, äntligen! Träning för både mig och mannen. Tar nog en promenad med Nemo ikväll oxå. Lite mer att gå med om man säger så (en leonberger) än att gå med Grynet (dvärgpudel) 🙂

Vi har ätit det mesta vi inte ”ska” äta. Godis, flott, vin, öl… u name it. Hur mår vi nu? Skit. Magen är uppsvälld, huvudvärken är tillbaka (inte lika mycket, men den gör sig påmind), nackvärk så in i skogen av allt snett bärande på Minya. Så nu måste vi träna upp mukklerna igen så vi blir starka och friska!

Vi börjar med att göra en riktigt god och nyttig mat! Det blir köttbullar i tomatsås med rödvin, spaghetti till de som vill och zucchinipasta till mig!
Då kör vi igen!!!

2 reaktioner på ”Okej, skärpning NU!

    1. Ja eller hur! Jag vill ju bada jag med, och då vid stranden och inte vassen 🙂 nu kör vi bruden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *