Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

Vägdag… hmm…

Hej på er! Det var inte igår direkt!

Anledningen till bristen på inlägg är sjukdomar, sjukdomar och trötthet. Först åkte Naomi på magsjuka natten till fredagen. Alla barn hemma + mannen som stannade hemma för att hjälpa mig (underbara karl!). Barnen skulle ju åkt till sin pappa på fredag eftermiddag men iom magsjukan så stannade dom kvar till söndag. Alla var ganska pigga och jag, mannen och Minya for till Ikea på söndagen. Sen hände något med Kecke, han var trött och frusen hela kvällen och somnade med illamående och magknip. Vaknade på natten… ja resten kan ni få lista ut själva.
Jag har klarat mig men ändå känt av magen lite då och då. Har varit så seg!

Maten har absolut inte varit så bra som den kunnat vara heller den här veckan. Semla, hamburgare, lite godis…. mmm, gott var det men det sätter sina spår också.
Och det är till det jag vill komma. Jag kan inte bestämma mig om jag ska ha vägdag idag eller om jag bara ska ta en mätdag. Jag vill ju försöka att inte fokusera alltför mycket på vågens siffror, men samtidigt känns det lite fel att hoppa över vågen bara för att jag är rädd för en uppgång. Hm, svårt det där.
Det börjar kännas i kroppen att det händer saker iaf och det är ju underbart :-) Magen känns inte längre uppblåst, känns att byxorna sitter bättre och även andra kläder. Det är en härlig belöning på att man gör något rätt!

Nu ska jag fundera vidare på ”att väga eller inte väga”…

One thought on “Vägdag… hmm…

  1. Äh riv av plåstret snabbt tveka inte!!!! Risken är ju annars att du inte vill väga dig nästa v och sen inte v efter det……… Upp på vägen igen, du är bara ute i refugen och har INTE kört i diket. Jag tror på dig! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *