Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

Vägdag

Men åååhhhhs så irriterande! Jagh ade ju 94,0 som mål denna vecka. Då skulle jag nå andra delmålet som är fem kilo… vad tror ni vågen visade!? Jo, 94,1!!! Men! Jag är så sjukt lättad att det var minus! Veckan som gått har det ätits lite bröd, ris, Max (förra tisdagen), hemmagjorda burgare med lite pommes i fredags och till och med lite godis (med betoning på lite, tog inte många bitar faktiskt). I söndags hade vi besök och då lagade jag pajer till lunch, inte det nyttigaste kanske men väl så gott. Tog fram sista lussekatterna från frysen så att vi äntligen kunde bli av med dom, men inte kunde jag låta bli…. neej då, jag tog två stycken (med ganska dåligt samvete, fan oxå). Nåja, minus idag och det är huvudsaken!

Kecke gick ner 0,9 denna vecka, bra jobbat älskling!!! Mätningen tar vi ikväll!
Mina mått stod ganska stilla, men det var iaf minus på bröst, mage och höft och lår. Knä och vad har kommit till en gräns verkar det som, iaf för stunden. Mina vader är ganska så tränade så det gör inte så mycket, inget som hänger och sladdrar där 🙂

Träningen denna vecka har hittills varit 40 min skottning igår, 40 min skottning idag och ett snabbt pass på gymmet. Bra början!

Over and out for now!

 

En reaktion på ”Vägdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *