Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

En snabbis bara

Slänger in ett litet snabbt inlägg här, sitter och syr ett lapptäcke men tar en kort paus. Herregud var nacken tar stryk av att sitta o kolla ner i symaskinen!

Har inte blivit myclet till träning i veckan. I måndags blev det hemmaträning och fick sååån grym träningsvärk i ryggen av den!! Tänkte gå ut och gå ikväll när mannen kommer hem. Förhoppningsvis kommer han hem svettig och slutkörd (vill att han ska komma iväg till gymmet :-) ). Jag kommer även göra plankan och kanske några kettlebell-övningar. Imorgon ska jag till gymmet, sen blir tiden knapp igen. Barnen kommer och allt det där vanliga kör igång igen.

Hörrni, igår hade vi vägdag… jag hade gått ner, Kecke stod still men hade istället förlorat en jäkla massa centimetrar denna vecka. Jag hade noll ork/lust att laga mat så jag, japp, ni läste rätt, JAG ringde och bad honom köpa hem MAX……. Han var inte sen att nappa på det erbjudandet kan jag lova! Kände att om det är någon dag man ska äta flottigt så är det väl just den dagen, det är ju en hel vecka kvar till nästa vägning. Sagt och gjort, jag åt ett maxmål med pommes, cola light och en green&garlic-dressing. Gott som faaaeeen!
Men!! Har haft ont i huvudet hela dagen. Jag är stensäker på att det beror på pommesarna! Direkt efter maten igår ville jag ha godis, socker, sötsaker. Jag tror att det är sockret eller kolhydraterna (samma sak kanske) som gör att jag får så ont. Kanske lite abstinens oxå?!*
Vad tror du?

3 thoughts on “En snabbis bara

  1. Tror nog absolut att det var sötsugen som kickade igång igen… Men fan va gott, och det är du väl unt som som har kämpat så hårt!
    Jag partajade hela helgen och har haft väldigt svårt att bli av med sötsuget efter det… :(

    KRAMAR!

    1. Ja det var ju sjuuukt gott! Blir nog godare när man äter det sällan oxå!
      Förbannade socker, som det kan ställa till det ;(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *