Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

Vägdag!

Resultatet blev inte som jag ville, vilket var att nå mitt andra delmål, men det var iaf -0,4 kg ner så jag är på god väg! Måtten minskar sakta men säkert. Just midjan verkar vara en cm i veckan, resten tycker jag kan gå lite upp och ner. Jag är nöjd så länge jag blir mindre dock :-)

Kecke ska jag mäta när han kommer hem ikväll som vanligt, finns inte tid att mäta honom på morgonen.

Idag blir det nog en ganska lugn dag, ev en promenad men det har snöat så mycket och det är så bökigt att gå med vagnen då, så vi får helt enkelt se. Blir nog inget gymmande iaf, ska inte in till stan som det var tänkt från början. Vi håller oss här ute i skogen en snöig dag som denna. Btw! Igår fick jag verkligen bevis på att vi bor i skogen, det kom en räv och gick längs med våran tomt…. whaaat lixom :-) Superfin var den!

Dags att ta han om dottern och vem vet, kanske blir lite plankor när hon sover!

(måtten finns as usual på ”mått & vikt”)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *