Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

Vilodag

Eftersom jag tränat på i måndags och igår så tar jag en (nästan ofrivillig faktiskt) vilodag idag. Imorgon är jag tillbaka på gymmet och sen blir det lördag och ev söndag igen. Har haft riktig träningsvärk i bröstmusklerna och även insida lår… ouch :-) Dock finns det ingen värk som är så ”skön” som träningsvärk! Kecke sa igår att han var förvånad att han inte haft mer träningsvärk… haaallllååååå mannen, då är det dags att öka vikterna och kanske intensiteten ;-D Ska visa honom några andra maskiner han kan köra på i fortsättningen, han har gjort samma program en månad nu så det är dags att byta lite så att det fortfarande är roligt! Ska även få honom att köra lite biceps med hantlar… :)

Känner mig för övrigt väldigt nöjd med mina viktresultat. Det är inte flera kilo i veckan (i snitt är det 1 kg/v) men jag är nöjd med mina 0,5 som det varit hittills, ja förutom första veckan men då var väl kroppen i chock antar jag! Jag har accepterat att det ska ta sin tid, det har jag inte gjort förut. Då ville jag gå ner 20 pannor på sisådär 5 veckor…. jamen herregud så troligt! Till hösten bör jag ha nått flera av mina mål och kanske till och med så att jag inte kommer ha några problem med att gå i bikini i sommar på campingen :-) Fan alltså, det skulle vara så skönt att inte behöva känna sig obekväm. Just det där med bikini, tuttar som ramlar ur när man böjer sig ner, trosor som är för små så att magen hänger ovanför och ibland kan man nästan tro att själva underverket ska kika fram… Att slippa det! Det är ett mål om något!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *