Har lämnat bantarlivet bakom mig. Lever numera med en förminskad magsäck, har gjort en gastric sleeve. Det bästa jag gjort för mig själv!

Torsdag och lugna gatan!

Som ni såg på bilden nedan fick jag äntligen första träningen med Minya avklarad! Det gick hur bra som helst, hon satt först i vagnen medan jag körde uppvärmning och benmaskinerna. När det var dags för hantlar släppte jag lös henne och hon tyckte det var skitkul att greja med hantlarna och krypa omkring! Det var ju bara två stycken förutom mig där och då känns det som att det inte är några problem what so ever! Blir absolut flera gånger.

Körde på ganska hårt igår, snabbt gick det oxå (vill ju inte dra ut på tiden och utmana ödet när jag har dottern med). Kände mig riktigt trött i benen, redan på uppvärmningen var jag slutkörd. Jag gjorde allt som jag skulle, men det var på håret att jag klarade det! Idag har jag en träningsfri dag, kanske blir en promenad men inte mer än så. Har möblerat om sonens rum så det får räcka :-)

Ska lägga in Keckes mått nu, herreminjeeee vad det går bra för honom! På TVÅ veckor han har minskat 11,5 cm runt midjan!!!!! Jäklar va impad jag blir och han blev väldigt förvånad själv eftersom vågen visade -0,1 bara. Man ska inte kolla enbart på kilona, han har ju äntligen börjat träna och det påverkar mycket på många sätt! Så himla glad för hans skull!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *