Det känns faktiskt lite konstigt att dela tatuering med Kevin, men konstigt på ett bra sätt. Det är så mäktig känsla att veta att han kommer för alltid gå runt med samma tatuering som mig.

Tatueringarna står inte för varandra, dem är bara lika och på samma ställe. Skulle det vara så att jag och Kevin gör slut (vilket jag absolut inte hoppas) så skulle inte jag ångra denna tatuering efterom att tecknen står för olika saker och inte för honom på det sättet, det står inte KEVIN på armen liksom.
För övrigt så har vårat förhållande betytt så mycket för mig, vi delar Top Model, Jag flyttade hemifrån för första gången, resor, vi flyttade till Barcelona osv.. Vårat förhållande betyder så otroligt mycket för mig, allt som jag har åstadkommit under tiden som jag har varit med honom betyder mycket för mig. Det är värt en likadan tatuering. Nu är vi länkade på riktigt ??

Ps, jag har läst era kommenatarer och vad ni vill att jag ska skriva om, det kommer upp nästa vecka ?

Love

Lämna en kommentar