Välkommen till mammaträningens härliga värld. Jag heter Maria Wigrant och är barnmorska, träningsinstruktör och författare till boken Stark, glad, gravid. På den här bloggen kommer jag att dela med mig av tips och erfarenheter kring träning, kost och hälsa för gravida och nyblivna mammor som vill komma igång efter en förlossning. Ni kommer att få följa mig i min vardag som barnmorska och instruktör med allt vad det innebär i möten och upplevelser. Ni får givetvis också gärna ställa frågor till mig här på bloggen, jag kommer löpande att välja ut de vanligaste och svara så snart jag kan.

Vet du vad du gör om ditt barn sätter i halsen?

Hej!

Korv är en av de vanligaste orsakerna till att barn sätter i halsen !

IMG_1769

Vet du vad du gör om det händer ? Det går fort och det är bråttom om barnet sätter något i halsen så ingen luft kan passera, du har inte många minuter på dig

Kunskap kan vi inte ha för mycket av

Skaffa dig livsviktig kunskap

kolla htpp://www.babygruppen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *