Välkommen till mammaträningens härliga värld. Jag heter Maria Wigrant och är barnmorska, träningsinstruktör och författare till boken Stark, glad, gravid. På den här bloggen kommer jag att dela med mig av tips och erfarenheter kring träning, kost och hälsa för gravida och nyblivna mammor som vill komma igång efter en förlossning. Ni kommer att få följa mig i min vardag som barnmorska och instruktör med allt vad det innebär i möten och upplevelser. Ni får givetvis också gärna ställa frågor till mig här på bloggen, jag kommer löpande att välja ut de vanligaste och svara så snart jag kan.

Kreativt bubbel och babbel

Hej!

Arbetsdagen avslutades i kreativitetens tecken med bloggkollega Tanja Fylking på hennes kontor där hon arbetar för Ulrika Davidsson kostrådgivare och hälsocosch

Med god lunch med bubbel blev vi otroligt kreativa, tyckte vi själva , och kom fram till många spännande ev samarbeten för att hjälpa blivande mammor att äta sunt och rätt.Goda vanor skapar vi tidigt i livet, så varför inte börja under din graviditet.Det tillsammans med träning ,som både jag och Tanja brinner för, kan du knappast få en bättre start på ett hälsosammare liv😊

Tanja bubblar

IMG_1586

Vi hoppas båda två att detta ska leda någonstans,  spännande ska det bli

Är du nyfiken att läsa mer om Ulrika gå in på

http://www.ulrikadavidsson.se

Ulrika

Ulrika

Med Ulrika och Tanja samtalar jag i ett kommande poddavsnitt framöver, håll utkik!

Om Tanja kan du läsa på hennes blogg på Allt För Föräldrar !

fortsättning hos Tanja

Mys

Mys

och de där besticken kolla in NOGA

IMG_1596

Ta hand om dig, och du, ta trappan// Maria

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *