Välkommen till mammaträningens härliga värld. Jag heter Maria Wigrant och är barnmorska, träningsinstruktör och författare till boken Stark, glad, gravid. På den här bloggen kommer jag att dela med mig av tips och erfarenheter kring träning, kost och hälsa för gravida och nyblivna mammor som vill komma igång efter en förlossning. Ni kommer att få följa mig i min vardag som barnmorska och instruktör med allt vad det innebär i möten och upplevelser. Ni får givetvis också gärna ställa frågor till mig här på bloggen, jag kommer löpande att välja ut de vanligaste och svara så snart jag kan.

Grönt är skönt och gott

Godkväll!

Ikväll laddar vi för fysträning inför den stundande skidsäsongen för Fabian, han ” ber” varje dag nu om att snön ska falla i tunga lass…. det gör inte hans mamma.. inte än please

Snart säsong

Snart säsong

Vi har bestämt oss för att äta bättre båda två, Fabian är nog som de flesta barn, älskar vitt bröd, oboy pizza tacos och spagetti carbonara 😊

Jag boostar min kropp ikväll med en riktigt skön gröning , sägs ju vara bra för PMS och belive me jag testar gärna ALLT!

Skön gröning

Skön gröning

Recept

Lite vatten, riven ingefära, saft av en halv citron, en näve spenat, en näve hackad grönkål,cantaloupemelon, kiwi och mynta

Wow👍🏼

Fabian fick hemgjord högrevsburgare och istället för bröd la jag den i ett salladsblad , istället för pommes, bönsallad och istället för hamburgedressing, guacamole ! Top noch, tomt på tallriken

Nyttig hamburgare

Nyttig hamburgare

Njut av kvällen

Ta hand om dig, och du, ta trappan😊

Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *