Välkommen till mammaträningens härliga värld. Jag heter Maria Wigrant och är barnmorska, träningsinstruktör och författare till boken Stark, glad, gravid. På den här bloggen kommer jag att dela med mig av tips och erfarenheter kring träning, kost och hälsa för gravida och nyblivna mammor som vill komma igång efter en förlossning. Ni kommer att få följa mig i min vardag som barnmorska och instruktör med allt vad det innebär i möten och upplevelser. Ni får givetvis också gärna ställa frågor till mig här på bloggen, jag kommer löpande att välja ut de vanligaste och svara så snart jag kan.

Jag poddar

Hej!

Fredag och första gången vi sänder Alltförföräldrars nya podd, hoppas du kommer vilja lyssna http://alltforforaldrarpodden.libsyn.com/podcast

Första träffen hade jag med Lotta Gray, ”Vimmelmamman”, spännande samtal.

Igår hade jag en härlig ” tjejdag” med bästisen Åsa Holstein tillika ägare av Babygruppen i Stockholm

Vi besökte två modiga barnmorskor som vågat satsa och starta en egen barnmorskemottagning i Landskrona (om att starta eget snackar jag med min bloggkollega Åza Brennander i ett kommande poddavsnitt)

image

Åsa och jag avslutade en härlig dag i Skåne på Kallbadhuset för att sedan flyga hem och bli bjudna på middag på PA&co, lyx

image

image

Ta hand om dig och njut av helgen// Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *