Välkommen till mammaträningens härliga värld. Jag heter Maria Wigrant och är barnmorska, träningsinstruktör och författare till boken Stark, glad, gravid. På den här bloggen kommer jag att dela med mig av tips och erfarenheter kring träning, kost och hälsa för gravida och nyblivna mammor som vill komma igång efter en förlossning. Ni kommer att få följa mig i min vardag som barnmorska och instruktör med allt vad det innebär i möten och upplevelser. Ni får givetvis också gärna ställa frågor till mig här på bloggen, jag kommer löpande att välja ut de vanligaste och svara så snart jag kan.

Mat för hälsosam familj

Godförmiddag!

Idag var det dags för ännu en inspelning av vår podd

Dagens gäst var kostrådgivaren och hälsoinspiratören

Ulrika Dawidsson och Tanja Fylking som arbetar med Ulrika

Jag är sååå inspirerad av Ulrika och hennes tips för hur vi kan välja en bättre och hälsosammare väg för våra barn. Jag tänker börja idag

Jag fick också tips på hur jag med kost kan bli av med PMS besvär, ni fattar, jag kanske inte behöver hissa svart flagg om ett tag😊

Är du nyfiken så lyssna på podden som sänds snart eller gå redan nu till bokhandeln och köp boken

Ulrikas bok

Lycka till och ta hand om dig

Maria

2 thoughts on “Mat för hälsosam familj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *