Välkommen till mammaträningens härliga värld. Jag heter Maria Wigrant och är barnmorska, träningsinstruktör och författare till boken Stark, glad, gravid. På den här bloggen kommer jag att dela med mig av tips och erfarenheter kring träning, kost och hälsa för gravida och nyblivna mammor som vill komma igång efter en förlossning. Ni kommer att få följa mig i min vardag som barnmorska och instruktör med allt vad det innebär i möten och upplevelser. Ni får givetvis också gärna ställa frågor till mig här på bloggen, jag kommer löpande att välja ut de vanligaste och svara så snart jag kan.

Mina barn- andras ungar-att inte vara accepterad

Hej! Hoppas veckan varit bra. Jag har haft en händelserik sådan. Mycket nya och spännande uppdrag vilket förstås känns kul .

En sak som just nu inte känns kul är när jag inser att jag ogillas av min nya kärleks barn, det är inte kul. Hur jag än gör så gör jag fel, jag kan vara för lite intresserad och jag kan vara för mycket, jag ställer upp och jag ställer inte upp…..så otroligt svårt ! Det tar så mycket energi och stör. Jag borde inte bry mig det vet jag men jag gör det och jag blir arg och ledsen och tycker det är orättvist. Jag kan naturligtvis inte göra annat än att backa och hålla mig på behagligt avstånd , men det blir ju förstås också knepigt i längden , just nu är jag nog bara lite förbannad och besviken, barnet i detta fall borde enligt mig agera vuxen, vid 23 års ålder kan man väl förvänta sig det

Bitch

Jag beundrar alla som får ihop det för det är fasen inte lätt, trots att vi inte ens bor ihop

image

Tahand om dig //Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *