Välkommen till mammaträningens härliga värld. Jag heter Maria Wigrant och är barnmorska, träningsinstruktör och författare till boken Stark, glad, gravid. På den här bloggen kommer jag att dela med mig av tips och erfarenheter kring träning, kost och hälsa för gravida och nyblivna mammor som vill komma igång efter en förlossning. Ni kommer att få följa mig i min vardag som barnmorska och instruktör med allt vad det innebär i möten och upplevelser. Ni får givetvis också gärna ställa frågor till mig här på bloggen, jag kommer löpande att välja ut de vanligaste och svara så snart jag kan.

Intervjuad av Aftonbladet TV

Imorse blev jag uppringd av Aftonbladet TV och intervjuades om träning under graviditeten. Såhär såg det ut!

Ta hand om dig.

// Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *