Hej och välkommen in i min värld! Jag heter Maria och är 32 år. Jag är en baktokig tvillingmamma som på vardagarna arbetar som förskollärare, världens bästa jobb. Förutom bakning som är min stora passion brinner jag för hemmet och att inreda, jag har en härlig vardag med mina busiga, trotsiga och underbara tjejer Alva & Maja (4 år). Mina nära och kära är det viktigaste jag har och för dem gör jag allt. Det bästa med bakning handlar just om dem, att samla de man älskar kring ett bord med en kopp kaffe och något gott och låta timmarna flyga iväg. Det ska vara enkelt och man tar det man har, det handlar ju just om att umgås, här och nu. Jag lever efter citatet "det går bra", jag gillar att se livet ur ett positivt perspektiv. Citatet "Life is short- eat dessert first" passar himla bra på mig också, eller ja, alla citat om mat;)

Rawballs med choklad

När vi ändå är inne och pratar om god hälsa så måste jag bara påminna er om en liten favorit jag har. En supergod mix som man gör syndigt goda raw balls med. Jag tar kaffe istället för vatten och doppar dem i mörk choklad och kokos! Tror att den inbitna chokladbollsälskaren gärna tar en sån här istället Med Dadlar, pumpakärnor, valnötter, gojibär, kakaobönor och solroskärnor kan man lätt unna sig två (eller tre)

rawballs

Ca 30 st

En påse go raw ball mix

1/2 dl kaffe

-Häll hälften av påsens innehåll i en matberedare med kaffet. Mina 1 minut på hög hastighet

– Tillsätt resten av mixen och kör till en jämn smet

-Rulla till bollar och ställ kallt

Mörk choklad

Kokos

-Doppa bollarna i choklad och rulla dem i kokos

rawballs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *