VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Så sjukt laddad!

vecka40

 

Texten är lånad från Vårdguiden

 

En bit är speciellt intressant idag, vi läser den igen:

”Passa på att vila och äta mycket kolhydrater innan förlossningen så kommer du att orka bättre”

En rolig(rolig som i ”ÄR DU GALEN MÄNNISKA!”) sak är att jag innan jag läst detta undrat över senaste dagarnas sug efter kolhydrater. Nej, inte sug som i ”åh jag är chokladsugen så jag tar en ruta mörkt choklad så går det över.” Sug som i kakmonstret-sug! Jag som varit försiktig med socker, viktuppgång och onyttigheter under graviditeten(mest pga överhängande hot om graviditetsdiabetes) har haft väldigt svårt med att vara försiktig på nåt sätt.
Nu ska jag erkänna att  jag igår gick överstyr, på ett sätt jag inte trodde var möjlig. På EN timma fick jag i mig:

  • En påse chips

Två tunnbrödsmackor med avokado

Ett halvt paket kex(andra halvan åt jag efter ett par timmar)

 

En froosh mango

En kexchoklad

 

Hepp!

Hur jag mådde efteråt? Jotack, men lite mätt.

Kontentan av det hela? Ingen kan anklaga mig för att inte ladda med kolhydrater!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna